Monday, April 30, 2007

Roadtrip

Från visby med flyg till Bromma, och med flyg från Bromma till Götegorg var jag redo för en helg med festligheter. Checkade in på ett mysigt hotel, och efter att ha lämnat av våra saker och bättrat på looken gav vi oss av på varsitt håll. Jag mötte upp Cicci i lobbyn, och när vi hade visat honom vägen till sitt sällskap traskade vi vidare mot ett ölhak. Efter tre mycket spännande ölsorter och trevliga samtal med spännande människor började dagens späckade schema att ge sig till känna i form av trötthet. Efter frosseri på macca donken spatserade vi hemåt i den varma natten.
Vaknade brevid honom på Lördagen. Åt plättar, bacon, äggröra och mackor. Det finns inget som kan mäta sig med hotelfrulle.
Shopping på stan, som fick mig att fundera på problemet med otympliga systemetkassar. Lördags-shopping hade verkligen underlättat om man kunde se över konstruktionen på bolagskassarna. Måste man verkligen förstöra en trevlig Lördag på stan med stressen kring bolags-upplägget? Måste lördagen delas in i två sekvenser? En shoppingsekvens och en systembolags-sekvens?
Förfest i vasastan hos en studiekamrat till Viggo. Utgång på peacock efter att ha stått i en oändlig krogkö utanför ett annat ställe. Tror att vi var hemma vid 04-tiden.
Efter bakisstress på söndagen, körde vi vidare mot Gävle där vi skall fira valborg....

1 comment:

Cicci said...

kraaaaaaaaaam =)